Det var bestemt ikke planlagt, men når det er sagt så er det en ægte kærlighedshistorie…
I februar forsøgte jeg, at inseminere Flora, a.k.a. McCormac Muadhnait, med frostsæd fra USA, men hun blev desværre ikke gravid.
Det var så meningen, at jeg ville springe hendes næste løebtid over. Men det mente Flora ikke… Hun fik totalt snydt Lotte, som hun bor hos, og valgte at hendes glen bofælle Petit, a.k.a. Mag’Aisling’s Art McMurrough, på 11 år, skulle være far til hendes hvalpe.
Så i søndags, den 10.10.10 fødte Flora 7 hvalpe, 4 hanner og 3 tæver. Store og flotte hvalpe. Alle hvalpene er hvedefarvede, da både Petit og Flora er hvedefarvede.
Petit og Flora er to fantastiske glenner, med dejlige glen temperamenter.
Deres hvalpe vil vokse op sammen med deres mor og far. Vi har nemlig valgt at Flora og hvalpene skal være hos Lotte her i Odense, det er nu engang der Flora bor og der hun er i vante omgivelser. De vil dog blive registrerede som McCormac glenner.
_________________________

It certainly wasn’t planned, but when that’s said, it is a true love story…
I tried to do AI on Flora, a.k.a. McCormac Muadhnait, in February, with frozen semen. But unfortunately she didn’t get pregnant.
I had planned to skip her next season, but Flora decided otherwise… She totally cheated Lotte, my friend she is living with, and chose that her glen room mate Petit, a.k.a. Mag’Aisling’s Art McMurrough, 11 years old, should be the father of her puppies.
This Sunday evening, the 10.10.10, Flora gave birth to 7 puppies, 4 males and 3 bitches. Big and nice puppies. All of the puppies are wheaten, since both Petit and Flora are wheaten.
Petit and Flora are two lovely glens, with really nice glen characters.
Their puppies will grow up with their mother and father. We have chosen that Flora and the puppies will be at Lotte’s place here in Odense. That is where Flora lives and is most settled. But the puppies will be registered as McCormac glens.