Vi havde fornøjelsen af at have alle hundene samlet i denne weekend. Asthore er jo efterhånden 12½ år, Bahee 10 år, Cairbre snart 8 år og så er der ungdommen Tom og Penny på 11 måneder. Det er virkeligt charmerende med det aldersspænd. Specielt er det fascinerende at se hvilken respekt de ældre damer nyder.
Her har jeg samlet lidt billeder af Tom, Penny og Asthore sammen samt et lidt sjovt foto af Tom og Penny på kryds og tværs. Billederne er ikke af bedste kvalitet, men nyd dem alligevel!
_______________________________

We had the pleasure of having all the dogs gathered this weekend. Asthore is now 12½ years, Bahee 10 years, Cairbre almost 8 years and then there are the two youngsters Tom and Penny at 11 months. It’s great with the gab in ages and it’s fascinating to watch how the two elderly ladies enjoy a natual respect.
I’ve gathered a few photos from today with Tom, Penny and Asthore. And a funny one of Tom and Penny crossing eachother. The photos are not of the best quality, but enjoy them anyway!